Välj en sida

Carlqvist Bil

Något vi såg som väldigt positivt när vi kollade runt på begagnade bilar var förutom det schyssta priset – leveranstiden. Hur bra är det inte att få det man vill ha på direkten utan massa onödig väntetid. När vi kollade begagnade bilar hos Carlqvist Bil i Tingsryd hade dom ett väldigt brett sortiment med många olika märken och modeller att välja på.

 

Så slipper du värdeminskningen!

Något annat som är väldigt schysst och fördelaktigt med begagnade bilar är att den största och snabbaste värdeminskningen redan har skett. Rent krasst brukar man räkna på att bilen tappar 25-30 procent i värde så fort man sätter sig bakom ratten och rullar ut från bilaffären, med andra ord nästan halva värdet på 3 år. Därför rekommenderar vi att för dig som är mån om din ekonomi och dina utgifter – köp begagnade bilar. Det är ekonomiskt fördelaktigt både på lång och kort sikt.

 

Inga leveranstider att ta hänsyn till

Fler fördelar med att köpa begagnade bilar är att du slipper leveranstiden och kan många gånger rulla ut från bilhandeln med din nyköpta bil samma dag. Givetvis beror det helt på omständigheterna mellan köpare och säljare men oftast brukar det gå smärtfritt och snabbt rakt igenom. Glöm inte bort vilka förmåner och möjligheter det ger dig att handla oss en auktoriserad bilhandlare, det är ett klokt val att göra det.

 

Välmående begagnade bilar hos Carlqvist i Tingsryd

Att erhålla välmående begagnade bilar kan få dig att uppleva nybilskänslan ändå. Är bilen skött som den ska och inte har gått extremt många mil kan vissa upplevas som helt sprillans nya. Det är alltså en väldigt fördelaktig ekonomisk affär att köpa begagnade bilar och få en schysst bil till ett riktigt bra pris. Det är också ett bra val ur ett miljöperspektiv.